Referencer

Det siger andre

 
 

Stoisk ro og massiv erfaring

 
 

Der er ingen, der som rådgiver har så stoisk en ro, som Claus har. Den er baseret på massiv erfaring med at guide formænd og direktører igennem mediekriser og shitstorms. Når krisen rammer, går han ikke i panik, men bevarer det kølige overblik. Samme ro er hans gyldne kort på hånden, når han medietræner.

Med den roligste stemme bliver de kritiske spørgsmål serveret, så det er svært ikke at ryge lige i fælden. Han kender alle journalisternes tricks, forbereder dig på dem og træner dig til at komme bedst muligt - og troværdigt - igennem. Derfor er Claus en samarbejdspartner, jeg vægter højt og kan anbefale uden at blinke.

“Når krisen rammer, går han ikke i panik, men bevarer det kølige overblik”

Annette Bjerre Andersen Ryhede,
speakercoach, forfatter og rådgiver
Ejer af ARTIKULATION

 
 
 

Overblik, faktacheck og taktisk indsigt

 
 

Igennem ti år har jeg arbejdet sammen med Claus, da han var kommunikationschef i Tandlægeforeningen. Hans evne til at holde hovedet koldt og analysere de kriser og issues, som opstod, er utrolig. Med overblik, faktacheck og taktisk indsigt håndterede han alle parter og interessenter, og det lykkedes oftest, at alle var ”vindere” – både de eksterne aktører og foreningen.

Denne måde at sikre, at det ikke bliver en ødelæggende kamp, men en opbyggelig oplysende proces, hvor medier og offentlighed faktisk bliver klogere af situationen, er helt fantastisk. Det er ikke spin og fordrejning, men ægte issues management.

“Det er ikke spin og fordrejning, men ægte issues management.”

Joakim Lilholt
Administrerende direktør, Tandlægeforeningen