Bedre Omdømme

Et godt omdømme kan betyde alt

 
 
 

At være synlig og have et godt omdømme er meget ofte en forudsætning for succes. Hvis I vil være mere synlige og anerkendte, kan Renommé Kommunikation hjælpe jer. Både hvis I vil bygge videre på noget, der er godt i forvejen - og hvis I fx har været udsat for kritisk mediedækning, en shitstorm på Facebook eller dårlig omtale på Trustpilot.

Et godt omdømme kan være afgørende for jer. Det kan få jeres kunder til at blive hos jer. Det kan få nye kunder til at vælge jer frem for konkurrenten. Det kan få jeres samarbejdspartnere til at tale positivt om jer. Og det betyder alt sammen noget for jer, der gerne selv vil have en arbejdsplads, som er respekteret af andre.

Renommé Kommunikation kan hjælpe jer med at opbygge et bedre omdømme. I medierne, hos jeres kunder eller medlemmer, hos jeres samarbejdspartnere og hos jeres medarbejdere.

Serviceeftersyn
Renommé Kommunikation kan fx give jeres kommunikation et serviceeftersyn. I vil få en analyse af, hvor jeres primære udfordringer er. Med afsæt i analysen får I nogle anbefalinger om, hvad I kan gøre for at udvikle jeres omdømme og jeres brand.

Krisekommunikation
Renommé Kommunikation har særlig ekspertise i krisekommunikation. Hvis I oplever kritisk mediedækning, shitstorm eller dårlige anmeldelser, kan Renommé Kommunikation hjælpe jer.
Læs mere

Strategisk kommunikation
Hvis I vil arbejde strategisk med at udvikle jeres omdømme, kan Renommé Kommunikation hjælpe jer med kommunikationsstrategien. Både med at lægge strategien og føre den ud i livet.
Læs mere

 
Donec consectetur, odio eget porta varius, orci mauris viverra ante, eget egestas turpis sapien vel orci.
Et godt omdømme kan være afgørende for jer. For jeres kunder, for jeres samarbejdspartnere og for jeres medarbejdere